5 Temmuz 2012 Perşembe

Kolay web sitesi kurulumu


  • Anlattığımız bu basit sistem sayesinde çok ama çok kolay web sitesi kurabileceksiniz.

  • Bu kitabı okuyarak kurduğunuz siteler, özgürce seçme şansınız olduğundan dolayı ve bu sisteme ait internette her yerde kolayca tasarım tema bulabileceğiniz için en kaliteli ve tasarım harikası siteler kurmak sizin elinizde!...
  • Hiçbir 'Tasarım , Web sistematik, Kodlama, HTML,PHP VB..' bilgisi gerektirmez.
  • Yanlış duymadınız!,,,
  • Bilgisayarı açıp kapatabilen herkes ama herkes site kurabilecek!
  • Artık tasarımcılara yüzlerce TL ödemeye son!...
  • Bu sayede site kurulumu, tasarım düzenleme, içerik, şablon oluşturma, Türkçeleştirme... Hiç bir şeye para ödemeyin!
  • Seo kolaylığı yani (Arama Motoru Optimizasyonu) kolay yoldan arama motorunda yükselme şansınız bu sistem ile cok uygun.
  • İstediğiniz kadar site, istediğiniz kadar sayfa, sınırsız paylaşım...Sadece bu kitabı alın ve her site için ayrı para ödemeyin.Bu sayede sınırsız site yapabilirsiniz ve en dinamik şablonları kullanarak en özgün en seçkin sitelere sahip olabilirsiniz.
  • Her kategoride ( iş, eğitim, sanat, sağlık, spor, teknoloji, müzik, chat, forum, e-ticaret, finans, hazır siteler, satış ortaklığı siteleri vb.) her alanla ilgili site kurmak mümkündür.
'Kolay Web Sitesi Kurma Rehberi' nedir?
Anlattığımız bu yöntemi kullanarak kaliteli web sitelerini en az çabayla yapıp herkesin öğrenebileceği ve size 1 günde site kurmayı öğretecek olan bu sistemle karşılaşmak ister misiniz? Haklısınız birsürü para dökmeden az emekle harikalar ortaya çıkarmayı kim istemez? Öyleyse uzun zamandır üzerinde çalışıp çabalayarak ortaya çıkarmış olduğumuz Kolay Web Sitesi Kurma Rehberini sizlere sunmak isteriz.

Bu kitap size çok kolay yoldan ve adım adım anlatım ile kalite bakımından oldukça yüksek web siteleri kurma yöntemini; resimlerle destekleyerek 'Site kurma konusunda hiçbir bilgiye sahip olmayanlar' için hatta sadece onlar için demeyelim bu bilgiye sahip olan fakat kolay yoldan yapabilmek, az emekle gerçekten diğer zorlu sistemleri bile katlayabilecek bu sistemi öğrenmek isteyenler için, özgün olarak ortaya konmuş eşsiz bir rehberdir
 



  • İşte Kolay Web Sitesi Kurma Rehberi'ni aldığınız için farkınız bu noktada ortaya çıkıyor!..Diğer insanlar gibi site kursanız ya da yaptırsanız zaten tasarıma, kuruluma, düzenlemeye vb. birsürü ücret ödeyip site ortaya çıktığı zaman tüm herşey bitti sanabilirdiniz ve burada yapılan asıl hata ortaya çıkıyor.Site kurmak herşey değildir.Harika bir siteye sahip olsanız bile site kurmak ancak bu işin temelini oluşturur.Fakat tabi ki sağlam bir sistem için sağlam bir temel gerekir.Bu rehber size çok sağlam bir temeli oluşyurmayı öğretecek fakat devamı da var.
  • Bu sıkıntılarla ilgili bilgili olduğumuz için ve sadece site kurmayla işinizin bitmediğini, bizim diğer konularda da size destek olacağımızı görmeniz için size tam 5 adet toplamda 336 TL değerinde bonusları ücretsiz hediye ediyoruz.Aşağıda bu bonuslar görebilir ve bunlarla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
_______________________________________________________________________________
Artık yükselme zamanı! Hediye ettiğimiz bu kitabın arama motoru optimizasyonu anlatımı sayesinde Google'da nasıl yükseleceğinizi öğreneceksiniz.Artık herkesin sitesi var.Mesele en üstte olmak.
_______________________________________________________________________________
Bu e-kitap sayesinde sisteme şablon nasıl yüklenir ya da özgürce seçeceğiniz yabancı şablonlar nasıl Türkçe'leştirilir ve diğer bonus olan şablon paketindeki şablonlar nasıl kullanılır kolayca öğrenebileceksiniz
_______________________________________________________________________________
Size çok kaliteli İçerisinde çoğu özellik düşünülmüş ve önemli eklentileri barındıran, Tamamen Türkçe ve Türkçe anlatımlı seçkin şablonlardan oluşan bir paket hazırladık.Böylece bu şablonları kendinize göre uyarlayarak özgün ve oldukça kaliteli siteler oluşturabilirsiniz.
_______________________________________________________________________________
Giderek değişen çağımızda her geçen gün yeni gelişmeler görüyoruz.Tabi bununla beraber yeni yöntemler yeni kolaylıklar geliyor.Biz de bunlara uygun kitaplarımızı sürekli güncelleyeceğiz.Bu güncelemeleri size ücretsiz sunuyoruz.
_______________________________________________________________________________
Google nın ücretsiz 100 TL lik reklam kuponu verdiğini biliyor muydunuz?Peki ya bunu 1000 katına cıkarabileceğinizi?Biz sitenizin reklam işini de hallettik.Başkalarından kupon aramaya son!
_______________________________________________________________________________

Bu kitaba ve bonuslara ne kadara sahip olacağınızı düşünüyorsunuz? 300TL - 500TL - 700TL?

Tüm bu kitap ve bonusların toplam değeri

Kısa bir süre için sadece
Kolay Web Sitesi Kurma Rehberi'ni bugün satın alın, kısa bir süre için geçerli olan indirimden yararlanın.

Her türlü soru, görüş, şikayet ve önerilerinizi muhammet300_@hotmail.com adresine iletebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder